دسته بندی مطالب

غربالگری سلامت جنین غربالگری سلامت نوزادان غربالگری و پیشگیری از سرطان خدمات تشخیص پزشکی و بالینی خدمات ایمونولوژی و ایمونوفلورسانس خدمات پاتولوژی و سیتو پاتولوژی آموزش های همگانی و تخصصی همکاران و متخصصین آزمایشگاهی

لیست مطالب

  • اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم، چه کنیم؟

    اگر شما تب دارید، سرفه می کنید یا علائم دیگر ویروس covid 19  را دارید ممکن است به بیماری کرونا مبتلا شده باشید.اکثر مردمی که به این بیماری مبتلا می شوند بیماری خفیف دارند و اگر مدتی در خانه استراحت کنند بهبود پیدا می کنند. در این مقاله راهکار های اساسی و اولیه  برای مقابله و درمان بیماری کرونا بررسی می شود. 

  • چرا به آلزایمر، دیابت نوع 3 می گویند؟

    همان طور که می دانید ناراحتی قلبی، آسیب دیدن چشم‌ها، عصب‌ها و بافت‌های دیگر از عوارض احتمالی دیابت محسوب می‌شود. اما در سال‌های اخیر دانشمندان متوجه شدند دیابت احتمال ابتلا به آلزایمر یا همان فراموشی را افزایش می دهد. این ارتباط منطقی و کاملاً قابل توجیه است، بیماری دمانس عروقی پی‌آمد آسیب دیدن رگ‌های خونی مغز است، از طرف دیگردر دیابت رگ‌های بدن دچار سختی می شوند. تاکنون بسیاری از دانشمندان بر سر این موضوع به توافق رسیده‌اند که اگر دیابت کنترل شود، احتمال ابتلا به آلزایمر به نصف تقلیل می‌یابد. در این مقاله  ارتباط بین دیابت و آلزایمر توضیح داده می شود.

  • پذیرش آنلاین درآزمایشگاه اریترون

    آزمایشگاه اریترون با هدف ارتقا سطح خدمات خود جهت صرفه جویی در وقت و هزینه مراجعین و همچنین جلوگیری از به خطر افتادن سلامتی مراجعین محترم، خدمات نوبت دهی، پذیرش و جوابدهی خود را به صورت غیر حضوری  در شبکه های مجازی ارائه می دهد. برای پذیرش آنلاین آزمایشگاه اریترون، مراحل زیر را انجام دهید.
     

  • چگونه می توان از ریزش مو جلوگیری کرد؟

    همه ما می‌دانیم که ریزش مو پدیده شایعی است که می‌تواند همه افراد را در گیر کند. اگر کسی در شبانه روز بیش از 100 تار مو از دست دهد باید به دنبال علت و درمان ریزش موی خود باشد چراکه در این شرایط تعادل بین رشد و ریزش مو به هم می‌خورد و به مرور زمان تراکم مو کاهش می‌یابد. دلایل ریزش مو  بسیار متفاوت است.  برای اینکه از ریزش مو جلوگیری کنید باید علت آن را بشناسید و هرچه سریعتر درمان مناسب را انتخاب کنید. در این متن راهکارهایی برای اینکه بدانید چگونه می توان از ریزش مو جلوگیری کرد، ارائه می‌شود.

  • همه چیز درباره چکاپ منظم بدن

    ممکن است احساس کنید که نیازی به چکاپ بدن نیست اما ازنظر پزشکان و متخصصان،  بررسی سالیانه بدن مهم‌تر از آن چیزی است که فکر می کنید. انجمن دیابت آمریکا پیشنهاد می‌کند که در ۶۳ درصد از موارد، حملات قلبی را می‌توان با چکاپ بدن و استراتژی‌های پیشگیرانه مناسب مهار کرد. چکاپ سالیانه به چه معناست؟ چه کسی نیاز به معاینه پزشکی دارد؟ چرا باید این کار را بکنی؟ در این مقاله به سؤالات و مسائل مربوط به چکاپ کامل بدن می‌پردازیم.

  • آزمایش های غربالگری برای نوجوانان سنین 13 تا 18

    نوجوانان اغلب به عنوان سالم ترین گروه سنی در نظر گرفته می شوند. با این حال، عادت هایی که در طول سال های نوجوانی شکل گرفته اند، احتمالاً تا بزرگسالی بر سلامت نوجوانان تأثیر می گذارند. به عنوان مثال، اگر یک نوجوان دارای اضافه وزن، با رعایت رژیم غذایی و ورزش وزن خود را کم نماید می تواند از دیابت و بیماری های قلبی در سال های بعدی جلوگیری کند.

    برای نوجوانان، همه معاینات سالانه شامل بسیاری از تست های غربالگری آزمایشگاهی نمی باشد بلکه تأکید بر آماده سازی برای مسائل بهداشتی نوجوانان، مانند پیشگیری از تصادف و آسیب جسمی، بهداشت جنسی و جلوگیری از سوء مصرف مواد مخدر است. داروهای پیشگیرانه برای نوجوانان باید بر انتخاب سبک زندگی سالم که به محافظت در برابر بیماری هایی که در بزرگسالی اتفاق می افتند، کمک کند. در بخشهای زیر چند بیماری که نوجوانان 13 تا 18 سال باید برای آنها غربالگری گردند، بیان شده است.

  • واکسن کووید 19 در بدن چگونه عمل می کند؟

    برای مهار پایدار همه گیری جهانی ویروس کووید 19 نیاز به مصون شدن بیش از 65 درصد از افراد جامعه است؛ انجام واکسیناسیون سراسری بهترین راه برای مهار این ویروس می باشد. تاکنون شرکت های زیادی در سراسر جهان موفق به تولید واکسن شده اند. برای درک چگونگی عملکرد واکسن کووید 19، بهتر است ابتدا نحوه مبارزه بدن ما با بیماری‌ها بررسی شود. در این مقاله درباره نحوه عملکرد واکسن و انواع واکسن کووید 19 مطالبی ارائه می گردد.

  • همه چیز درباره ی کنترل متابولیسم و تعادل انرژی بدن

     از نقطه نظر علم بیوشیمی، سلامتی انسان در گرو کیفیت عملکرد سلولهای بدن و طبیعی بودن واکنش ها و فرآیندهای شیمیایی مربوط به آنها است. از طرفی فعالیت مطلوب سلول ها و ایجاد تعادل و هماهنگی بین واکنش های مختلف بیوشیمیایی، وابسته به وجود ترکیبات آلی مانند کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، اسیدهای نوکلئیک و ریزمغذی هایی مانند ویتامین ها و مواد معدنی است که در کنار هورمونها و آنزیم های مختلف، هر یک دارای نقشی کلیدی و منحصر به فرد در کنترل متابولیسم و تعادل انرژی در بدن هستند.

    رعایت اصل تعادل و تنوع در رژیم غذایی روزانه برای داشتن یک بدن طبیعی و سالم، امری ضروری و غیر قابل انکار است. در این مطلب سعی بر این است تا با مروری بر مفاهیم متابولیکی و نحوه کنترل آن، اهمیت تعادل انرژی و تنوع غذایی را با رویکردهای بیوشیمیایی بررسی نماییم.

  • پرسش و پاسخ های رایج درباره بیماری کرونا

    ویروس‌های کرونا خانواده بزرگی از‌ ویروس‌ها هستند که می‌توانند حیوانات و انسان‌ها را بیمار کنند. تعداد زیادی از ویروس‌های کرونا که تاکنون شناخته‌شده‌اند،  موجب ابتلا به طیفی از عفونت‎های دستگاه تنفسی در انسانها می‌شوند. که از سرماخوردگی تا ابتلا به بیماری‌های شدیدتری مثل سندروم تنفسی خاورمیانه (مرس-MERS) و سندروم تنفسی حاد (سارس-SARS) متغیر هستند.  ویروس کرونایی که اخیرا کشف شده است عامل ابتلا به بیماری کووید-19 است. با توجه به ناشناخته بودن این بیماری ممکن هاست سوالات زیادی برای شما پیش بیاید و در این مقاله پرسش و پاسخ های متادول درباره بیماری کرونا آورده شده است.

  • سبک زندگی سالم چگونه باعث تقویت سیستم ایمنی می شود ؟

    سیستم ایمنی بدن سیستمی پیچیده و در نهایت دقت می باشد که نقش اصلی آن دفاع از بدن در برابر عفونتها، کاهش خطر گسترش تومورها، بیماری های دژنراتیو و خود ایمن می باشد. در ظاهر، تقویت سیستم ایمنی آسان است، اما انجام دادن آن به چند دلیل مشکل است. سیستم ایمنی تک‌بعدی نیست و برای عملکرد بهتر نیاز به تعادل و هماهنگی دارد. در این مقاله روش های تقویت سیستم ایمنی ارائه می شود.

  • بیماری کرونا با اندام های بدن چه می کند؟

    کروناویروس جدید که یک بیماری تنفسی مرگبار است، علاوه بر ریه‌ها، کبد، کلیه‌ها، دستگاه گوارش و گردش خون افراد مبتلا را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.هنوز ناشناخته‌ها و ابهامات بسیاری در مورد کروناویروس جدیدی که از چین شیوع پیدا کرد و این روزها به یکی از بحران‌های عمده برای سلامت جمعیت جهان تبدیل شده است، وجود دارد اما یک نکته دراین باره قطعی است؛ این بیماری می‌تواند در سراسر بدن فرد مبتلا طوفان به پا کند.

  • چگونه بیماری کرونا را از سرماخوردگی و آنفولانزا و آلرژی تشخیص دهیم؟

    در این روزها با افزایش شیوع بیماری کرونا، اغلب مردم با بروز علائمی مانند عطسه، آبریزش بینی، گلودرد، تب، سرفه و احساس خستگی دچار سردرگمی می شوند که آیا به کرونا مبتلا شده اند؟چرا که برخی از علائم بیماری کرونا شبیه به آلرژی، آنفولانزا و سرماخوردگی است. در این مقاله سعی شده است تا اطلاعاتی مختصر درباره این چهار بیماری داده شود و تفاوت ها و شباهت های آنها  مورد بررسی قرار گیرد.

  • چرا سالمندان آسیب بیشتری از بیماری کرونا می بینند؟

    شواهد نشان می دهد سالمندان بالای 60 سال بیشتر از بیماری کرونا آسیب می بینند چرا که در این افراد معمولا بیماری زمینه ای مانند فشار خون، بیماری های قلبی، ریوی و دیابت وجود دارد. بر اثر برهمکنش افزایش سن و تضعیف سیستم ایمنی و از سوی دیگر خطر بیشتر بیماری های مزمن در این سنین، سالمندان را به عنوان مهم ترین گروه در معرض خطر ابتلا و مرگ ناشی از بیماری کرونا مطرح کرده است

  • درباره بیماری ناشی از ویروس COVID-19  بیشتر بدانید

    بیماری ناشی از کروناویروس 2019 (COVID-19) یک بیماری تنفسی است که می تواند از فردی به فرد دیگر سرایت کند. ویروسی که باعث این بیماری می شود، COVID-19  ویروس جدیدی است که برای اولین بار در ووهان، چین شناسایی و شیوع پیدا کرده است.

  • ارتباط بین تغذیه و بیماری های خودایمنی

    آیا شما باید یک رژیم عاری از گلوتن داشته باشید ؟ آیا باید مکمل های امگا ۳ یا زردچوبه را استفاده نمایید؟ حدود ۲۳ میلیون نفر در ایالات متحده که دچار بیماری های خودایمن هستند روزانه با این پرسش ها روبرو می باشند. اینترنت به همراه کتاب ها، وب سایت ها و بلاگ ها در مورد چگونگی تغذیه برای جلوگیری یا درمان بیماری های خودایمن راه هایی را ارائه می دهند. اما متاسفانه بخش اعظم آن به جای شواهد و مدارک علمی محکم مبتنی بر فرضیه ها و حدس ها می باشد.

  • واقعیت های باور نکردنی که شما درباره بدن خود نمی دانید!

    بدن ما راز‌های زیادی را پنهان کرده است. همه این‌ها و بسیاری سوالات دیگر جواب‌های علمی دارند. در این مطلب حقایق جالبی درباره بدن انسان را مشاهده می‌کنید که احتمالا بیشتر آن‌ها را نمی‌دانستید.

  • سندرم تونل کارپال (CTS) معروف به سندرم کارمندان

    اگر در کف دست مکرراً دچار درد یا بی حسی می شوید و این درد را تا بازو حس می کنید، به احتمال زیاد شما دچار سندرم تونل کارپ (carpal tunnel syndrome) شده اید. نتایج تقریباً همه مطالعات نشان می دهد که سندرم تونل کارپال در خانم ها شایع تر است همچنین در افراد میانسال و سالخورده نیز دیده میشود هرچند ممکن است در هر زمان هر کسی را تحت تأثیر قرار دهد.

    عوامل شغلی شاخص توده بدنی و چاقی به شدت با سندرم تونل کارپ همراه است ،سندرم تونل کارپ (CTS) شایعترین بیماری و ناتوانی دست است. تونل کارپال (CT) در پایه کف دست یافت می شود. و این قسمت توسط هشت استخوان کارپال و یک سقف فیبری سخت و محکم به نام رباط عرضی کارپ (TCL) محدود می شود.

    تونل کارپال یک گذرگاه باریک و سفت و سخت از رباط و استخوان در مچ است که عصب میانه را در خود جای داده است. تورم تاندون ها فضای موجود در تونل های کارپ را کاهش می دهد و عصب مدیون هنگام عبور از مچ دست فشرده می شود و باعث آسیب رسیدن به عصب مدیان می شود.

  • مواد غذایی و تیروئید

    آیا تیروئید شما را چاق، غمگین و خسته کرده است؟ تخمین زده می شود که بیش از 27 میلیون نفر از بیماری تیروئید رنج می برند، و برخی مطالعات نشان می دهد که حتی نقص خفیف تیروئید ممکن است منجر به اختلال شناختی شود.

    تیروئید یک غده کوچک و پروانه ای شکل در پایه گردن است و باعث ایجاد هورمون هایی می شود که انرژی ، سوخت و ساز بدن ، خلق و خوی ، ضربان قلب و سایر عملکردهای مهم را تنظیم می کنند. وقتی این حالت از حالت عادی خارج شود، علائم آن شامل افزایش وزن، خستگی، خشکی پوست و مو، تفکر لاغر و افسردگی است.

    برای افراد مبتلا به بیماری های تیروئیدی، چه پرکاری تیروئید و چه کم کاری تیروئید، بیماری هاشیموتو و یا بیماری گریوز و همچنین سایر مشکلات تیروئیدی، مواردی در رابطه با خوراکی ها و نوشیدنی ها وجود دارد که افراد باید از آن آگاه باشند. در ادامه مواردی که در رابطه با بیماری های تیروئیدی خود و رژیم غذایی تان باید بدانید برایتان ارائه می کنیم.

  • لنف ادم چیست و چه کسانی را تهدید می‌کند؟

    به تجمع مایع در فضای میان بافتی در هر قسمتی از بدن "لنف ادم" (lymphedema) گفته می‌شود و اختلال در ساختمان یا عملکرد سیستم لنفاوی به هر دلیلی می‌تواند سبب ایجاد لنف ادم شود که منجر به تورم در ناحیه درگیر خواهد شد.

    افراد به دنبال مواردی مانند عمل جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، تصادفات رانندگی، شکستگی، عفونت‌ها و عود تومورها دچار آن می‌شوند و شرایط زندگی سخت را تجربه می‌کنند.

  • پرسش و پاسخ درباره غربالگری نوزادان برای بیماری های متابولیک ارثی

    غربالگری به روش‌هایی اطلاق می‌شود که با آنها می‌توان افراد به ظاهر سالمی را که از نظر ابتلاء به یک بیماری خاص در معرض خطر بیشتری هستند را از افراد سالم شناسایی کرد. باید توجه داشت در مورد افرادی که پُرخطر محسوب می‌شوند برای تشخیص قطعی باید آزمایش‌های تکمیلی انجام شود. امروزه در بسیاری از کشورها برنامه‌های غربالگری نوزادان به صورت گسترده در دست انجام است که با استفاده از چند آزمایش ساده بر روی خون نوزاد صورت می‌گیرد.

تماس با ما


اریترون یک آزمایشگاه تخصصی است که از راه های مختلف می‌توانید با آن در تماس باشید و پرسش ها و مشکلات خود را به آسانی با متخصصین ما در میان بگذارید.

ساعت کار: از 05:30 صبح الی 12 شب به طور یکسره و روزهای تعطیل از 6:30 صبح الی 10 شب

آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، خیابان شیخ مفید غربی

شماره تماس:  7-36631906- 031            2 -36633621 - 031

031-37134

شماره فکس: 89784728- 021                        کد پستی : 76351-81647
ایمیل: [email protected] 

 

جوابدهی

شماره واتس آپ برای دریافت جواب آزمایش :   

   09138183947  

 

نمونه گیری در منزل

برای هماهنگی جهت نمونه گیری در محل مورد نظر خود با شماره های زیر در ساعت مشخص تماس حاصل فرمایید:

آقای مهندس عزیزی    09131689270