• آزمایش های هورمونی
  • آزمایش های عملکرد کلیه
  • آزمایش های عملکرد کبد
  • آزمایش های عملکرد قلب
  • آزمایش های تراکم استخوان
  • آزمایش فاکتور های خونی
  • آزمایش های باروری و ناباروری

دسته بندی مطالب

غربالگری سلامت جنین غربالگری سلامت نوزادان غربالگری و پیشگیری از سرطان خدمات تشخیص پزشکی و بالینی خدمات ایمونولوژی و ایمونوفلورسانس خدمات پاتولوژی و سیتو پاتولوژی آموزش های همگانی و تخصصی همکاران و متخصصین آزمایشگاهی

لیست مطالب

  • درباره هپاتیت بیشتر بدانیم

    کبد بزرگترین  اندام داخلی بدن انسان است که نقشی کلیدی در حفظ سلامت ما ایفا می کند. گاهی کبد به دلایل مختلفی دچار التهاب می شود به این حالت هپاتیت گفته می شود. هپاتیت معمولاً به دلیل عفونت ویروسی ایجاد می شود، اما علل احتمالی دیگری نیز برای هپاتیت وجود دارد. این موارد شامل هپاتیت خود ایمنی که در نتیجه استفاده از داروها، سموم و الکل رخ می دهد. در این مقاله اطلاعاتی درباره هپاتیت، آزمایش تشخیص هپاتیت، درمان و پیشگیری از هپاتیت ارائه می شود. 

  • چگونه کبد سالمی داشته باشید؟

    کبد یکی از مهم‌ترین و بزرگترین (۱.۳کیلوگرم)  اندام داخلی بدن انسان است که نقشی کلیدی در حفظ سلامت ما ایفا می کند. این اندام علاوه بر تصفیه خون، کارهای دیگری مثل مبارزه با عفونت ها، ترمیم و بازسازی خود را انجام می دهد.گاهی ممکن است کبد در اثر ویروس ها، داروها، بیماری های ژنتیکی و خود ایمنی دچار التهاب شود و دیگر توانایی ترمیم خود را نداشته باشد. در این صورت اگربیماری تشخیص و کنترل نشود می تواند منجر به سیروزکبدی، نارسایی و حتی سرطان کبد شود. در این مقاله اطلاعاتی که برای حفظ سلامت کبد تشخیص به موقع بیماری های کبدی نیاز دارید، ارائه می شود. 

  •  التهاب کیسه صفرا (Cholecystitis)

    کیسه صفرا اندام کوچک و گلابی شکل است که در قسمت زیرین کبد در سمت راست بالای شکم قرار دارد. صفرا توسط کبد ساخته میشود و توسط کیسه صفرا ذخیره و از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده کوچک می فرستد تا به هضم چربی ها کمک کند.کوله سیستیت به معنای التهاب کیسه صفرا است اگر این بیماری به مرور زمان ادامه یابد، با حملات مکرر یا مشکلات عودکننده درعملکرد کیسه صفرا، به عنوان کوله سیستیت مزمن شناخته می شود.

    مجرای صفراوی مشترک کبد ، کیسه صفرا و لوزالمعده را به روده کوچک وصل می کند. سنگهای صفراوی مسدودکننده CBD علت اصلی کوله سیستیت هستند. این انسداد باعث می شود که کیسه صفرا ملتهب شود و اگر به درستی درمان نشود، کیسه صفرا می تواند پاره شود. درمان معمولاً شامل آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد درد است. این التهاب اغلب باعث ایجاد درد شدید در وسط یا قسمت راست فوقانی شکم  می شود همچنین می تواند تا تیغه های شانه گسترش یابد. در موارد شدید، کیسه صفرا ممکن است پاره یا ترکیده شود و صفرا را به داخل شکم رها کرده و باعث درد شدید شود.

  • بیماری  هپاتیت C پنهان یا OCI

    اولین بار درسال ۲۰۰۴ عفونت هپاتیت C پنهان (Occult  Hepatitis C Infection) تعریف شد. هپاتیت C پنهان یا OCI عبارتست از وضعیتی که درآن HCV RNA درسرم منفی (non detectable) ولی درهپاتوسیت ها متعاقب  ِبیوپسی و در لکوسیت های تک هسته ای خون (PBMC =Peripheral  blood mononuclear cells) مثبت و قابل شناسایی (Detectable) می باشد.

  •  تفسیر الگوهای مارکرهای ویروس هپاتیت سی (HCV)

    هپاتیت سی (Hepatitis C) نوعی عفونت است که عمدتاً کبد را تحت تأثیر قرار می‌دهد. ویروس هپاتیت سی (HCV)علت این بیماری است. هپاتیت سی اغلب هیچ علائمی ندارد، اما عفونت مزمن موجب زخم شدن کبد می‌شود، و پس از چند سال به سیروز کبد می‌انجامد. در بعضی موارد، افراد مبتلا به سیروز کبد همچنین دارای نارسایی کبد، سرطان کبد، یا عروق بسیار متورم مری و معده می‌باشند که این مورد آخر می‌تواند منجر به خون‌ریزی تا حد مرگ شود.

  • آزمایش های تشخیص کبد چرب

    کبد چرب (Fatty liver) یا استئاتوز واژه کلی برای اشاره به جمع شدن چربی در کبد است. وجود چربی در کبد، طبیعی می‌باشد، اما اگر این میزان از چربی بیشتر از 5 تا 10 درصد وزن کل کبد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده است. کبد چرب یک بیماری درمان پذیر است ولی بعضی اوقات می‌تواند باعث اثرات و عوراض خطرناکی شود. کبد چرب معمولا نشانه و علامتی نداشته و باعث آسیبی همیشگی و برگشت پذیر نمی‌شود.

  • آزمایش های تشخیص عملکرد کبد

    تست های عملکرد کبدی، آزمایش های خون هستند که برای کمک به تشخیص و نظارت بر بیماری یا آسیب کبدی استفاده می شود. آزمون اندازه گیری سطح آنزیم ها و پروتئین های خاص در خون شما  که قبلاً آزمایش عملکرد کبد (LFTs) نامیده می شد یک گروه از آزمایش خون هستند که التهاب و آسیب به کبد را تشخیص می دهد. همچنین با این تست ها می توان عملکرد کبد را بررسی کرد. تست های آنزیمی کبد شامل ALT، AST، آلکالن فسفاتاز و تست های عملکرد واقعی کبدی (LFTs) شامل PT،INR، آلبومین، بیلی روبین است.

  • بیماری‌های کبد در دوران بارداری

    دوران بارداری با تغییرات هورمونی، فیزیولوژیک و متابولیک زیادی همراه است. در این مقاله به بحث پیرامون بارداری و تاثیر آن بر روی تستهای بیوشیمی و کمک به مدیریت  و تشخیص برخی از مشکلات بارداری می پردازیم.

  • ارزیابی بیماری های کبدی  و کلیوی با آزمایش آمونیاک

    اندازه گیری میزان آمونیاک سرم جهت ارزیابی بیماری های کبدی، کلیوی سندرم Reye و یا در موارد نادر نقص در متابولیک چرخه اوره اندازه گیری می شود. آمونیاک یک ترکیب زائد است که به صورت طبیعی در خون تولید می گردد و همچنین به وسیله باکتری های موجود در روده تولید می گردد. اگر آمونیاک به وسیله کبد متابولیزه نشود و حذف نگردد توسط خون به مغز انتقال می یابد و می تواند سمی باشد.

  •  بهبود کبد چرب با رژیم غذایی و ورزش

     چاقی شکمی در مردان شایع تر اما در زنان خطرناک تر است و ریسک عوارض بیماری های متابولیک از جمله کبد چرب، دیابت و فشارخون در زنان مبتلا به چاقی شکمی بیشتر است. مطالعات نشان می دهند که دارو در پیشگیری از کبد چرب تاثیر عمده ای نداشته و هیچ روشی برای بهبود کبد چرب موثر از رژیم غذایی و ورزش نیست..."

  • تست های مربوط به بررسی متابولیسم مس در بدن

    مس یک ماده معدنی کلیدی در بسیاری از سیستم های مختلف می باشد. این ماده در ساخت  بافت های قوی، حفظ فشار خون و تولید انرژی در سلول ها نقش کلیدی دارد. اندازه گیری مس در خون (مس تام و آزاد)، ادرار (میزان دفع مس در ادرار ۲۴ ساعته) یا کبد (میزان مس در بافت کبد) برای تشخیص بیماری ویلسون و همچنین بررسی وضعیت متابولیسم مس در بدن به کار می رود.

  • آزمایش تشخیص فیبروز کبدی ( FibroTest )

    فیبروز کبدی پاسخ ژنتیکی به عوامل گوناگونی است که درنهایت به سیروز منتهی می‌شود و عوارض بالینی آن نقص کلیوی، افزایش فشارخون و سرطان سلول‌های کبدی است. عوامل اصلی فیبروز کبدی در کشورهای صنعتی عفونت HCV مزمن، مصرف الکل و بیماری کبد چرب غیرالکلی (NASH) است.

  • انواع کبد چرب fatty liver

     در این بیماری ذرات درشت و بزرگ چربی در سلول‌های کبد رسوب می‌کنند و به این ترتیب موجب بروز اختلال‌هایی در عملکرد کبد و ابتلا به بیماری‌های مزمن کبد می‌شود که از میان آنها می‌توان به استعداد ابتلا به عفونت‌ها، خونریزی‌های دستگاه گوارش و اختلال در سطح هوشیاری اشاره کرد.

تماس با ما


اریترون یک آزمایشگاه تخصصی است که از راه های مختلف می‌توانید با آن در تماس باشید و پرسش ها و مشکلات خود را به آسانی با متخصصین ما در میان بگذارید.

ساعت کار: از 05:30 صبح الی 12 شب به طور یکسره و روزهای تعطیل از 6:30 صبح الی 10 شب

آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، خیابان شیخ مفید غربی

شماره تماس:  7-36631906- 031            2 -36633621 - 031

031-37134

شماره فکس: 89784728- 021                        کد پستی : 76351-81647
ایمیل: [email protected] 

 

جوابدهی

شماره واتس آپ برای دریافت جواب آزمایش :   

   09138183947  

 

نمونه گیری در منزل

برای هماهنگی جهت نمونه گیری در محل مورد نظر خود با شماره های زیر در ساعت مشخص تماس حاصل فرمایید:

آقای مهندس عزیزی    09131689270