• آزمایش های هورمونی
  • آزمایش های عملکرد کلیه
  • آزمایش های عملکرد کبد
  • آزمایش های عملکرد قلب
  • آزمایش های تراکم استخوان
  • آزمایش فاکتور های خونی
  • آزمایش های باروری و ناباروری

دسته بندی مطالب

غربالگری سلامت جنین غربالگری سلامت نوزادان غربالگری و پیشگیری از سرطان خدمات تشخیص پزشکی و بالینی خدمات ایمونولوژی و ایمونوفلورسانس خدمات پاتولوژی و سیتو پاتولوژی آموزش های همگانی و تخصصی همکاران و متخصصین آزمایشگاهی

لیست مطالب

  • تشخیص یائسگی با انجام  تست‌های آزمایشگاهی

    یائسگی، دورانی در زندگی زنان است که قاعدگی‌­های ماهانه او حداقل 12 ماه متوقف می‌شود و دیگر نمی‌تواند باردار شود. معمولاً یائسگی یک مرحله تدریجی است که در سنین 45 تا 55 سالگی شروع می‌شود. گاهی ممکن است یائسگی به دلایل بیماری، اقدامات پزشکی یا اختلالات هورمونی، زودتر شروع شود. بنابراین برای تشخیص یائسگی به انجام آزمایش‌های تکمیلی، نیاز است.

  • اختلالات تیروئید در ناباروری

    ناباروری پیامد جدی ناشی از مشکل تیروئید و بسیاری از بیماری‌های دیگر است که سلامت را تهدید می‌کند و اغلب از عدم تشخیص و درمان بیماری‌های تیروئیدی ناشی می‌شود. همچنین ابتلا به کم‌کاری تیروئید می‌تواند خطر ناباروری را در زنان افزایش دهد. پایین بودن سطح هورمون تیروئید در فرآیند تخمک‌گذاری اختلال ایجاد کرده که بر توان باروری تاثیر می‌گذارد.

  • آزمایشات  و روش های تصویر برداری  تشخیص PCOS

    بررسی۴هورمون هیپوفیزی شامل : FSH / LH / PRL / TSH

    بررسی سه آندروژن  مطرح در پیکر زنان  شامل : Total Testosterone  / DHEA-S  /  17  OH  Progesterone  

    بررسی سه  بعد از متابولیسم برای بررسی مقاومت در برابر انسولین و دیس لیپیدمی و کمبود ویتامین D شامل : FBS  /  LDL  /  Vitamin  D

    سنجش آنتی مولرین هورمون برای پی بردن به ذخایر فولیکول در تخمدان و پیش بینی  میزان پاسخ دهی به درمان های القای تخمک‌گذاری :AMH

    در خواست سونوگرافی  ترجیحا واژینال  برای مشاهده تغییرات  ناشی از PCO  در تخمدان

  • کشف اثر آنتی بادی آنتی سنترومر (ACA) بر مراحل اولیه جنینی

    اﺧﻴﺮا ﻣﺸﺨﺺ ﮔﺮﺩﻳﺪﻩ ﻛﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﺩاﺭای آنتی ﺑﺎﺩی آنتی ﺳﻨﺘﺮﻭﻣﺮ(anticentromere antibody;ACA)  ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺑﺎ ﺯﻧﺎنی ﻛﻪ ﻓﺎﻗﺪ اﻳﻦ آنتی ﺑﺎﺩی ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺩﺭﺻﺪ ﻛﻤﺘﺮی اﻭﻭﺳﻴﺖ ﺑﺎﻟﻎ و ﻣﻴﺰاﻥ ﻛﻤﺘﺮ ﻛﻠﻴﻮاﮊ ﺟﻨﻴﻦ (ﺗﻘﺴﻴﻤﺎﺕ ﺳﻠﻮلی ﺩﺭ ﺟﻨﻴﻦ اﻭﻟﻴﻪ ) دارند ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻧﺸﺎﻧﺪﻫﻨﺪﻩ تأثیر ﺑﺎﻟﻘﻮﻩ آنتی ﺑﺎﺩی آنتی ﺳﻨﺘﺮﻭﻣﺮ ﺑﺮ ﺑﺎﺭﻭﺭی ﺯﻧﺎﻥ اﺳﺖ. آنتی ﺑﺎﺩی آنتی ﺳﻨﺘﺮﻭﻣﺮ یکی اﺯ اﻋﻀﺎی آنتی ﺑﺎﺩی ﻫﺎی ضد هسته ای (ANA)می باﺷﺪ.

  • تشخیص علت ناباروری زنان

    ناباروری همیشه به معنای عقیم بودن یا ناتوانی دائمی در بچه دار شدن نیست. در ایران حدود ۲۰ درصد از زوجها نابارور هستند، اما درصد بسیار کمی از آنها عقیم هستند. بیشتر زوج های نابارور که برای بچه دار شدن اقدام می کنند  با درمان و بدون درمان بالاخره صاحب فرزند می شوند. مشکل ناباروری ممکن است از طرف مرد، زن یا هر دو باشد. ناباروری برای یک زن زیر ۳۵ سال به معنای باردار نشدن پس از یک سال رابطۀ جنسی منظم و بدون استفاده از روشهای پیشگیری از بارداری است که برای زنان بالای ۳۵ سال این مدت زمانی به شش ماه کاهش پیدا می کند. اکثر موارد ناباروری با تشخیص و درمان به موقع رفع می شود، به همین دلیل لازم است زوجین نسبت به این موضوع آگاه باشند و در زمان درست برای تشخیص و رفع مشکل به پزشک متخصص مراجعه کنند.

  • بیماری های آمیزشی جنسی را جدی بگیرید

    بیماری های آمیزشی جنسی ( STD: Sexual transmitted Disease )، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخصی به شخص دیگر به دنبال تماسی جنسی منتقل می شوند. علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری ها و ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی و عمومی در بدن می شوند.

  • آزمایش آنتی مولرین هورمون (AMH)

    آنتی مولرین هورمون که به نام هورمون مهار کننده مولرین نیز شناخته می شود، هورمونی با ساختار گلیکوپروتئینی است که به همراه هورمون های اینهیبین و اکتییوین نقش کلیدی در رشد و تکامل فولیکول ها دارد. در انسان ژن هورمون AMH روی کروموزوم 19p13.3 قرار دارد.

  • نحوه تشکیل ،نقش و تشخیص  (Anti Sperm Antibody(ASA در ناباروری

    آنتی­ بادی ضد اسپرم (ASA) در دستگاه زن و مرد ممکن است به ­وجود بیاید. این آنتی­ بادی ها مانع از حرکت طبیعی اسپرم شده و بنابراین در بلوغ و حرکت اسپرم و بالطبع در لقاح مؤثر هستند. در ساختمان اسپرم بخشی به نام آکروزوم وجود دارد که حاوی آنزیم ­های لازم در امتزاج اسپرم با اووسیت می باشد. برخی از انواع ASA ممکن است علیه آنتی ­ژنهای سطح غشای آکروزوم به وجود آید  و بدین ترتیب مانع از ادغام اسپرم و اووسیت شوند.

  • روشهای درمانی ناباروری

    پس از انجام اقدامات تشخیصی، جمع آوری نتایج آزمایشات و بررسی های به عمل آمده و تشخیص علل ناباروری، متخصصین زنان و زایمان، آندرولوژیست و جنین شناس در یک جلسه نتایج بررسی های انجام شده بر روی زوج را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده و روش های درمانی مؤثر را برای زوجین پیشنهاد و فواید و معایب آن ها را به طور کامل شرح می دهند. در پایان تصمیم نهایی توسط زوجین و با راهنمایی گروه متخصص گرفته خواهد شد. واضح است که هر زوج بر اساس علت ناباروری، درمان مخصوص خود را خواهد داشت. در زیر به راه های درمانی مختلف اشاره خواهد شد.

  • معرفی سیستم (CASA (Computer Aided Semen Analysis

    ناباروری یکی از مشکلات کلینیکی متداولی است کـه مـسائل ثانویـه بسیاری از جمله فشارهای روانی و اجتماعی و افسردگی را بـرای زوج نابارور در پـی دارد . اولـین گـام در بررسـی علـل نابـاروری در مردان بررسی کیفی Semen، شامل اندازه گیری حجـم، دانـسیته ، درصد تحرک و درصد اسپرمهای با مورفولوژی نرمال مـی باشـند.

     

  • آزمایش آنالیز اسپرم کافی نیست!

    امروزه 10 تا 15 درصد از زوجین علی رغم تلاش برا ی بچه دارشدن قادر به داشتن فرزند از گامت های خود نبوده و به عنوان زوج نابارور شناخته می شوند که علل نیمی از موارد ناباروری در فاکتورهای مردانه نهفته است.بخش عمده ای از موارد ناباروری مردان با پارامترهای مختل شده در اسپرم ها همراه است و سبب شده این افراد کاندید استفاده متعدد از روش های لقاح های مصنوعی IVF  ,و  ICSI بوده و ممکن است بارها شکست این روش ها را تجربه کرده باشند. یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت لقاح خارج رحمی، سلامت DNA و کروماتین اسپرم است.آزمایشگاه اریترون با راه اندازی پانل جامع آزمایش های اندرولوژی مردان، در تلاش است بسیاری از این موارد ناباروری را با دقت و سرعت بیشتری تشخیص  دهد.

  • آزمایش AMH(جهت ارزیابی باروری)

    هورمون مهار کننده ی مولرین در بافت بیضه‌ی مردان و تخمدان زنان تولید می شود و میزان آن برحسب سن و جنس متغیر است.اندازه‌گیری سطح این هورمون برای ارزیابی تعداد  فولیکولهای باقیمانده (ذخیره) یا تخمک ها در تخمدان اهمیت دارد.ارزیابی ذخیره تخمدانی توسط هورمون های سرمی FSH و AMH و سونوگرافی لگن انجام می گیرد. حساسیت تست AMH بسیار بالا است و حتی از این تست به تنهائی میتوان برای غربالگری اولیه ذخیره تخمدانی استفاده کرد.

  • مروری بر ساختار بیضه ها و مجاری آن

    بیضه ها اعضایی هستند بیضی شکل و پهن که تعداد آنها دو عدد و طول آنها حدود ۵ سانتی‌متر است.

  • اسپرماتوژنزیز یا روند تولید اسپرم در بیضه ها

    روند اسپرماتوژنزیز به صورت ذیل می باشد: 1- ابتدا سلولهای اولیه در این مسیر که به آن اسپرماتوگونیا می گوئیم طی یک سری تقسیمات میتوزی اسپرماتوسیت های اولیه یا primary spermatocytes را ایجاد می کند.

تماس با ما


اریترون یک آزمایشگاه تخصصی است که از راه های مختلف می‌توانید با آن در تماس باشید و پرسش ها و مشکلات خود را به آسانی با متخصصین ما در میان بگذارید.

ساعت کار: از 05:30 صبح الی 12 شب به طور یکسره و روزهای تعطیل از 6:30 صبح الی 10 شب

آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، خیابان شیخ مفید غربی

شماره تماس:  7-36631906- 031            2 -36633621 - 031

031-37134

شماره فکس: 89784728- 021                        کد پستی : 76351-81647
ایمیل: [email protected] 

 

جوابدهی

شماره واتس آپ برای دریافت جواب آزمایش :   

   09138183947  

 

نمونه گیری در منزل

برای هماهنگی جهت نمونه گیری در محل مورد نظر خود با شماره های زیر در ساعت مشخص تماس حاصل فرمایید:

آقای مهندس عزیزی    09131689270