• سرطان دهانه رحم
  • سرطان پروستات
  • سرطان سینه
  • سرطان خون
  • سرطان ریه
  • سرطان تیروئید
  • سرطان دستگاه گوارش
  • سایر سرطان ها

دسته بندی مطالب

غربالگری سلامت جنین غربالگری سلامت نوزادان غربالگری و پیشگیری از سرطان خدمات تشخیص پزشکی و بالینی خدمات ایمونولوژی و ایمونوفلورسانس خدمات پاتولوژی و سیتو پاتولوژی آموزش های همگانی و تخصصی همکاران و متخصصین آزمایشگاهی

لیست مطالب

  • سلول های توموری درگردش (Circulatory Tumor Cells)CTC,s درغربالگری سرطان ها

    در فرآیند سرطانها، متاستازیک پروسه ی پیچیده ی بیولوژیکی است.CTC ها سلول هایی هستند که از تومورهای اولیه و توده های متاستاتیک سرطان ها جدا شده اند و به داخل جریان خون، سیستم لنفاتیک و یا قسمتهای دیگر بدن راه می یابند.

    یک تست خونی یا بیوپسی مایع این پتانسیل رادارد که سیر پیشرفت و گسترش تومور های جامد و توپُر را بدون وقفه به وسیله ی استخراج اطلاعات مولکولی از آنالیت های CTC,s یا ctDNA تعیین کند. با به کارگیری این آنالیت های ارزشمند، تحولی بزرگ در تشخیص و درمان بدخیمی ها ایجاد شده است.

  • راهنمای غربالگری سرطان های شایع

    تست های غربالگری  به عنوان روشی پیشگیرانه برای شناسایی مشکل سلامتی یا بیماری در افراد ی که فاقد علامت ( sign) یا شکایتی (symptom) اند به کارمی رود.اهداف تست غربالگری عبارتنداز تشخیص زودرس ( early diagnosis) بیماری ها، کمک به کاهش ریسک بیماری ها،  کاهش میزان مرگ ومیر بیماری ها و تعیین وضعیت یک ناهنجاری یا اختلال و آغاز درمان به منظور کاهش مرگ ومیر.

  • سرطان از دیدگاه ژنتیک

    بیماری سرطان بر پایه و اساس اختلالات ژنتیکی بنا نهاده شده است. به همین دلیل امروزه نقش بسیار مهم در این دسته از بیماریها؛ شناسایی و درمان این اختلالات توسط تکنیک های ژنتیکی است. این اختلالات می تواند بزرگ در (مقیاس مولکولی) ؛در حد کروموزوم و یا بسیار کوچک در حد نوکلئوتید باشد؛ که نهایتا منجر به تغییرات غیر قابل بازگشت در سلول می گردد. روش های تکنیکی مرسوم در ژنتیک سرطان عمدتا بر پایه بررسی های مولکولی و یا سیتوژنتیکی می باشد.

  • پیشگیری از سرطان

    از آنجا که هر نوع سرطان دارای منشأ، ترکیب و پاسخ متفاوت به درمان است، تعیین روش های پیشگیری قابل اعتماد بسیار دشوار می باشد. تأیید شواهدی که نشان دهند یک فعالیت یا رژیم غذایی می تواند از بروز سرطان پیشگیری کند، آسان نیست؛ زیرا هدف از پیشگیری از سرطان، حصول نتیجه ای است که در آن هیچ چیزی تغییر نکند (یعنی سرطان توسعه نیابد).

  • ادامه زندگی سلولی هنریتا لکس دهه‌ها بعد از مرگش

     پرتره‌ای از هنریتا لکس (زن سیاه پوستی که سلول‌های سرطانی‌اش همچنان تکثیر می‌شود) ، در موزه ملی پرتره آمریکا، به نمایش گذاشته شده است. خانم لکس ناخواسته و ندانسته کمک بزرگی به پیشرفت علم پزشکی و سلامت بشریت کرده است.

  • مارکر های سرطانی (تومور مارکرها)

    تومور مارکرها (Tumor markers) مواد بیوشیمیایی اند که با بدخیمی تومور در ارتباط هستند و قابل اندازه‌گیری می باشند. این مواد توسط سلول‌های تومور یا توسط بدن در پاسخ به سلول‌های تومور ساخته می‌شوند. تومور مارکر ماده موجود در خون، ادرار و یا در بعضی از بافت های بدن است که در صورت ابتلا به بیماری سرطان می‌تواند افزایش یابد.هر چند افزایش سطح تومورمارکرهای مختلف می‌تواند نشان‌دهنده سرطان باشد با این حال بعضی از آن ها در شرایط غیر سرطانی هم دیده می شوند و در نتیجه برای سرطان تشخیصی نمی باشند.

  • یک آزمایش خون جدید برای غربالگری 8 نوع سرطان

    محققان در مرکز سرطان John Hopkins یک تست خونی را ابداع کرده ­اند که برای غربالگری 8 نوع سرطان متداول استفاده می ­شود و می­تواند به تشخیص محل سرطان هم کمک کند. نام این تست  CancerSEEK می­ باشد که یک تست منحصر به فرد و غیر­تهاجمی بوده و قادر است سطوح 8 نوع پروتئین سرطانی و وجود جهش­های ژنی سرطان در DNA آزاد شناور در خون را تشخیص دهد. این 8 نوع سرطانی که غربالگری می­ شوند بیش از 60 درصد از موارد مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده را شامل می­ شوند. پنج تا از سرطان­ هایی که توسط این تست پوشش داده می ­شوند تا به حال هیچ تست غربالگری نداشته­ اند.

  • انواع تومورها و علل پیدایش آن ها

    گاهی در بین فرایند تکثیر سلول، یک سلول معیوب تولید می شود. در این میان فرآیندهایی در بدن وجود دارد که این سلول معیوب را نابود کرده و اجازه تقسیم به سلول معیوب را نمی دهد. به هر علت اگر این فرآیند نابود شود یعنی سلول های معیوب بتوانند رشد کرده و تکثیر شوند و یا یک سلول سالم نظم تکثیر را از دست داده و به طور مستمر تکثیر شود، نطفه تومور یا سرطان به وجود خواهد آمد

  • اهمیت فسفوگلوکز ایزومراز (PGI) بعنوان مارکر جدید پیش آگهی سرطان

    فسفوگلوکز ایزومراز (PGI) یا فسفوهگزوز ایزومراز (PHI) یک آنزیم سیتوپلاسمی خانه ­دار (Housekeeping) است که در مسیر متابولیسم گلوکز عملکرد دارد. نقش کلیدی این آنزیم در گلیکولیز (تجزیه ­ی گلوکز) و گلوکونئوژنز (بازساخت گلوکز) می ­باشد. عملکرد اصلی این آنزیم تبدیل گلوکز6 فسفات به فروکتوز6 فسفات است. 

  • سرطان، واقعیت ها و آمار 2017

    اطلاعات و آمار این مقاله مربوط به جامعه آمریکا م یباشد اما با توجه به جامعیت آن و اینکه هیچ مقاله بدیلی بر مبنای آمار داخلی وجود ندارد لذا به نظر م یرسد که بتواند از جنب ههای مختلف برای پزشکان و محققان کشورمان مفید واقع گردد.

  • سم آفلاتوکسین (Aflatoxin)  و سرطان

    آفلاتوکسین‌ها (Aflatoxin) سموم قارچی طبیعی هستند که از گونه‌های قارچ آسپرژیلوس مانند آسپرژیلوس فلاووس(Aspergill flavus)، اسپرژیلوس پارازیتیکوس (A.parasiicus) و آسپرژیلوس نومیوس (A. nomius) منشأ می‌گیرند. این قارچها معمولاً ذرت، یا بادام زمینی و پسته را براحتی آلوده می کنند، در حالیکه گندم، جو بارلی و برنج به این قارچها معمولاً مقاومترند. آفلاتوکسین ها انسان را از طریق مواد غذایی آلوده مانند تخم مرغ، شیر و محصولات لبنی آلوده می کنند و می‌توانند سرطانزا باشند.

  • دستورالعمل و اصول کلی انجمن سرطان آمریکا برای ردیابی زودهنگام سرطان

    انجمن سرطان آمریکا اصول غربالگری زیر را برای اکثر افراد بالغ پیشنهاد می کند. آزمایش های غربالگری به منظور تشخیص سرطان پیش از بروز علائم به کار می رود.

  • تست‌های غربالگری مهمی که هر زنی به آن‌ها نیاز دارد

    این ضرب المثل انگلیسی را همیشه به خاطر داشته باشید که «یک گرم پیشگیری بهتر از یک کیلو مداوا است. اگر بیماری‌هایی همچون سرطان، دیابت و پوکی استخوان را در مراحل اولیه تشخیص دهید، درمان آن‌ها آسان‌تر خواهد بود. تست‌های غربالگری می‌توانند وجود یک بیماری را پیش از بروز علایم آن در شما مشخص سازند. 

  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه

    آمادگی جسمانی نسخه اصلی سلامت مادران باردار و حتی جنین است. تغییرات بدن در دوران بارداری ممکن است موجب درد مفاصل، کمردرد، پشت درد، مشکلات گردش خون، گوارش، اختلالات تنفسی و عوارض ناشی از شل شدن عضلات شکم و پرینه و… شود.

  • سرطان: محیطی یا اتفاقی؟

    یک تحقیق تازه نشان داده که نود درصد از موارد ابتلا به سرطان دلایل زیست محیطی دارد و ربطی به بدشانسی ندارند. در حالی که اوایل امسال ، پژوهشگران گفته بودند ابتلا به سرطان در اکثر موارد به بدشانسی فرد مربوط است تا به عواملی مثل سیگار کشیدن. حالا نشریه نیچر نتیجه تحقیقی تازه را منتتشر کرده که در آن گفته شده فقط ده تا سی درصد از سرطانها به نحوه کارکرد طبیعی بدن یا همان شانس ربط دارند. ریچارد لیستر گزارش می دهد.

  • ایا می توان از سرطان پیشگیری کرد؟

    سرطان بیماری است که در آن سلول‌های بدن به طور غیر عادی تقسیم و تکثیر می‌شوند و تومور بدخیمی را ایجاد می کنند. سلول‌های سرطانی از سازوکارهای عادی تقسیم و رشد سلول‌ها تبعیت نمی کنند.علت دقیق این پدیده نامشخص است ولی احتمال دارد عوامل ژنتیکی  و همچنین عوامل بیرونی موثر باشد .

تماس با ما


اریترون یک آزمایشگاه تخصصی است که از راه های مختلف می‌توانید با آن در تماس باشید و پرسش ها و مشکلات خود را به آسانی با متخصصین ما در میان بگذارید.

ساعت کار: از 05:30 صبح الی 12 شب به طور یکسره و روزهای تعطیل از 6:30 صبح الی 10 شب

آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، خیابان شیخ مفید غربی

شماره تماس:  7-36631906- 031            2 -36633621 - 031

031-37134

شماره فکس: 89784728- 021                        کد پستی : 76351-81647
ایمیل: [email protected] 

 

جوابدهی

شماره واتس آپ برای دریافت جواب آزمایش :   

   09138183947  

 

نمونه گیری در منزل

برای هماهنگی جهت نمونه گیری در محل مورد نظر خود با شماره های زیر در ساعت مشخص تماس حاصل فرمایید:

آقای مهندس عزیزی    09131689270